Rüyada sınavdan puan aldığını görmek

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğru olanı seçeceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan puan aldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Rüyada sınavda aldığın puanı görmek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada sınavdan puan aldığını görmek şansının ve bahtının döneceğine, bir akrabadan hata görüleceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada sınav puanı görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınavda iyi puan almak zarar verici olaylar yaşanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments