Rüyada sınava girmek ve kazanmak

Rüyada sınava girmek ve kazanmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, gayrimenkul işine girileceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde güzel bir ortam sizi bekliyor.

Rüyada sınava girmek ve kazanmak sabırlı olmak ve allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınava kazanmak üzüntülerin sona ereceğine, canını sıkılacağına işarettir.

Rüyada sınav kazanmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkasının sınav kazandığını görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak parasız kalmaya, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sınavı kazandığını görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments