Rüyada bursluluk sınavını kazanmak

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yollarını ayıracağına yorulur.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada burs kazanmak malların çoğalacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada burs vermek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada bursauya gittiğini görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada bursauda olduğunu görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada burs çıktığını görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işarettir.

Rüyada burs almak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada burs görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments