Rüyada sınava kazanmak

Rüyada sınava kazanmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bahtın açılacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada sınava kazanmak gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada banka sınavını kazanmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sınava kazanmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sınav kazanmak rahat bir hayata adım atacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada polis sınavını kazanmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Rüyada sınavda kazandığını görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, keyfin bozulacağına delalet eder.

Rüyada bursluluk sınavını kazanmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments