Rüyada sim görmek

Rüyada sim görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sorunlarını unutacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yaşama isteğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sim gördüyseniz:

  • Nakit akışı, ortak kaynak kullanımı veya yapılmış anlaşmaların yürümesi başlıklarından bazılarında sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada simli ruj görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada simli kumaş görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada sim sürmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, rızkın artacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sim görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada simli şal görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada simurg görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada sim kart görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada saçta sim görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments