Rüyada sim sürmek

Rüyada sim sürmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada sim sürmek gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Rüyada sim sürmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Rüyada simli oje sürmek gelirinin eksileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret eder.

Rüyada simli saç görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalettir.

Rüyada sim kartı görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simli far görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada simurg görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli çorap giymek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada simurg kuşu görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments