Rüyada simli kumaş görmek

Rüyada simli kumaş görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet eder.

Rüyada simli kumaş gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada simli kumaş görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada simli taş görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, hayatının daha kolay olacağına işarettir.

Rüyada simurg görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada simurg kuşu görmek ağız tadının da kaçacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına tabir olunur.

Rüyada simli elbise görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada simli ayakkabı görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalettir.

Rüyada yüzünde sim görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada simli far görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments