Rüyada simli ruj görmek

Rüyada simli ruj görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, şeref ve rütbeye, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli ruj gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada simli ruj görmek elinin sıkışacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada simli makyaj yapmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına rivayet eder.

Rüyada simli oje görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada sim kartı görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sim görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada simli saç görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada simli far görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüzünde sim görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments