Rüyada simurg görmek

Rüyada simurg görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulur.

Rüyada simurg gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada simli far görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simli kumaş görmek işlerinin düzeleceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada parlak sim görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada simli kalem görmek üzgün ve hasta olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada simli ip görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada simli çorap giymek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sim görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Rüyada simli şal görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments