Rüyada gelinlik giymek ama giymemek

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ardından bu kişiye açılacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, onlara galip geleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya beklenmedik hareketler istenilmeyen sonuçlar doğurabilir.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, kişinin ağız tadına kavuşacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments