Rüyada silahla omuzundan vurulmak

Rüyada silahla omuzundan vurulmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine inanılır.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzdan vurulmak güzel bir iş fırsatına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments