Rüyada omuzdan vurulmak

Rüyada omuzdan vurulmak darlığa düşeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işarettir.

Rüyada omuzdan vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak parasal krizler yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine işarettir.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Rüyada omuzdan vurulmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada omuzda karga görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda kedi görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments