Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek sorunlarını teker teker aşacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak silahla vurulmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada silahla elden vurulmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak zor zamanların geride kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak kovalanmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada silahla alnından vurulmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments