Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, zahmete düşeceğine yorulur.

Rüyada omuzdan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, varlık içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan vurulmak işinde verimsiz olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzunda yük taşımak hak yemeyeceğine, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş omuz görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments