Rüyada silahla insan yaralamak

Rüyada silahla insan yaralamak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Rüyada silahla insan yaralamak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla yaralamak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına işarettir.

Rüyada silahla birini yaralamak fırsatların heba edileceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada kendini silahla yaralamak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada silahla adam yaralamak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, aklına giren şeytana uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini silahla yaralamak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kazançlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak ileriye gideceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan yaralamak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments