Rüyada silahla yaralamak

Rüyada silahla yaralamak yeni bir iş kapısı bulunacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla yaralamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Rüyada birini silahla yaralamak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla yaralamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada silahla kendini yaralamak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulur.

Rüyada kendini silahla yaralamak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işarettir.

Rüyada silahla adam yaralamak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada silahla insan yaralamak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla birini yaralamak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, yeni mallara sahip olacağına delalettir.

Rüyada düşmanını yaralamak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments