Rüyada silahla kendini yaralamak

Rüyada silahla kendini yaralamak büyük bir yenilgi alacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yeni bir iş bulacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada silahla birini yaralamak ferahlığa çıkacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini silahla yaralamak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada birini silahla yaralamak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada silahla yaralamak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla adam yaralamak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada silahla kendini yaralamak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına yorulur.

Rüyada silahla insan yaralamak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini yaralamak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments