Rüyada silahla ateş edildiğini görmek

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, ticaret ehli kişi olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada silahla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş edilmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek kötü günler görüleceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek aşkının da kalıcı olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments