Rüyada silahın ateş ettiğini görmek

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kazançlı işlere girileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada silahın ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Rüyada silahla ateş edilmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine delalettir.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işarettir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments