Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek aile işlerinin başına geçeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, anne duasının açılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek işlerinin çok iyi gideceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, hayıflanacağına alamet eder.

Rüyada silahla ateş edilmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, mutluluğa ve neşeye yorulur.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kenan

Merhabalar rüyam da iki üç arkadaşımla gezerken birden tanımadığım bir erkek elinde kaleşnikof silahla havaya ateş etmeye başladı bütün arkadaşlarım kaçmaya başladı ben de araba garajı gibi bir yere saklandım sonra o adam birden çıkıp bana küçük bir silahla ateş etmeye başladı hatta 2 el sıktı bende diz çöküp ağladım sonra adam yanıma geldi gülerek birşeyler söyledi tam hatırlamıyorum ne dediğini orda uyandım çok korktum beni bu kadar korkutan bu rüyanın manası nedir acaba?

Ayşe demir

Merhaba ben bir buçuk senedir kayinanamla konusmuyorum beni hiç sevmez. Bugün rüyamda kaynanamın bana silahla uzaktan ateş ettiğini gördüm bağırıp bir şeyler söylüyor ben de cevap veriyorum ve sonra bana sıkmaya başlıyor hiçbiri isabet etmiyor ama biri kulağımı sıyırıp geçiyor ve hafif ari sokmasi gibi acısını hissediyorum sonra hemen kendimi eve atıyorum ve gelip kapımızı zorluyor ben son anda itiyroum kapıyı ama kolunu kapıdan geçirmeyi başarıyor kolu kapıya sikisiyor ve ben kolunu isiriyorum.

Ali

Rüyamda bir arkadas benim kalbimin üstüne ates ettiyini gördüm. 15 dakka hayatta kalacagimi gördüm o yüzden de zorla komsuya yetisdigimi gördüm ve komsu kalbimdeki mermiyi dikis atti ve Ambulanz aradigini ve onu beklediyimizu gördüm

Tralleislokum@hotmail.com

Yolda yürürken, bayanın birinin, ön tarafında, silah, gördüm, aramızda 6,7 mt vardı ve yanyana yürüyorduk, birden ensenin üstünden, mermi geçtiğini, hissettim, bayanın yanına giderek neden ateş ettiğini sordum, hiç bir sebebi olmadığını, söyledi, bende belindeki tabanca sandığım, pompalı tüfek çıktı, ve elinden aldım sonra yanıma 2 arkadaşım geldi, polis arayın dedim ve bir araca bindik yola çıktık ve uyandım, neye yorumlarsınız