Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada kendine silahla ateş edildiğini görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edildiğini görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş ettiğini görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulur.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek sorunların çabucak halledileceğine, daha isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gkmgvvm

Merhaba. Rüyamda benden hoşlandığını söyleyen çocuk aniden silahla üzerime ateş etti ve ben ne olduğunu anlamadan kaçmaya başladım.