Rüyada silahla mermi atmak

Rüyada silahla mermi atmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Rüyada silahla mermi atmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada silahla mermi atmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulur.

Rüyada silahla mermi görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah mermisi görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada silaha mermi doldurmak üzüntülerinin son bulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermisiz silah görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına inanılır.

Rüyada silaha mermi koymak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Rüyada silahtan mermi çıkarmak hayatı boyunca hep sevileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah mermi görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments