Rüyada silah sıkmak

Rüyada silah sıkmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, böylece yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah sıkmak gördüyseniz:

  • Bitirmekte zorlanabileceğiniz işlere hiç başlamamanızda fayda var.

Rüyada birine silah sıkmak çok iyi şeylere, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada silah sıkmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş silah sıkmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya inanılır.

Rüyada silahla sıkmak çok büyük başarılar kazanılacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise silah sıkmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılana silah sıkmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde silah sıkmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına silah sıkmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments