Rüyada boş silah sıkmak

Rüyada boş silah sıkmak ağız tadından olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada boş silah sıkmak gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada boş silah sıkmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulur.

Rüyada yılana silah sıkmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada polise silah sıkmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalet eder.

Rüyada silah sıkmak kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada havaya silah sıkmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlere nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada kendine silah sıkmak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada birine silah sıkmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, şifa ve ilaç bulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağına silah sıkmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments