Rüyada sığır sürüsü görmek

Rüyada sığır sürüsü görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada sığır sürüsü gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada bir sürü sığır görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır sağmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada sığır başı görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada sığır eti kesmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır kovalamak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments