Rüyada sığır eti kesmek

Rüyada sığır eti kesmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çocuk sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır eti kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada sığır eti kesmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır kesmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığır et görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada sığır eti görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada çiğ sığır eti görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine delalettir.

Rüyada sığır eti yemek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı sığır görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada erkek sığır görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments