Rüyada kara sığır sürüsü görmek

Rüyada kara sığır sürüsü görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada kara sığır sürüsü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek amaçlarına ulaşmaya, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işarettir.

Rüyada kara sığır görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü sığır görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işarettir.

Rüyada sığır sürüsü görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kazancı arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığırdan korkmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük sığır görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments