Rüyada sığır kovalamak

Rüyada sığır kovalamak nahoş sözler işiteceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada sığır kovalamak gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sığır kovalamak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı sığır görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına inanılır.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine tabir olunur.

Rüyada sığır yıkamak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet eder.

Rüyada sığır dili görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek sığır görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments