Rüyada sığır başı görmek

Rüyada sığır başı görmek kazancının yerine gelmesine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada sığır başı gördüyseniz:

  • Size başarı getirecek çözümler için ekip çalışmasına veya diğerleriyle uyumu yakalamaya önem vermelisiniz.

Rüyada sığır başı görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Rüyada sığır çobanı görmek işlerinin karışacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet eder.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalettir.

Rüyada sığır sağmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi sığır görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada kara sığır görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalettir.

Rüyada inek sığır görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments