Rüyada bir sürü sığır görmek

Rüyada bir sürü sığır görmek dinini yaşayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü sığır gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Rüyada bir sürü sığır görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek işinde ustalaşacağına, işlerin de yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada sığır sürüsü görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sığır eti yemek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada sığır işkembesi görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sığır başı görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments