Rüyada sığır satmak

Rüyada sığır satmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sığır satmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz bazı yanlış anlaşılmaların ya da endişelerin ortadan kaldırılmasında faydalı olabilir.

Rüyada sığır satmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret eder.

Rüyada sığır kafası görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet eder.

Rüyada sığır kesildiğini görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır gübresi görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek sığır görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığır işkembesi görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığırlar görmek bazı sorunların başgöstereceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments