Rüyada sığır kesildiğini görmek

Rüyada sığır kesildiğini görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, insanlarla iç içe olacağına, başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada sığır kesildiğini gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Rüyada sığır kesildiğini görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığır pisliği görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır kesmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, çektiği zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi sığır görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun ve sığır görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments