Rüyada erkek sığır görmek

Rüyada erkek sığır görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, huzurunun kaçacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek sığır gördüyseniz:

  • Mutluluk tanımınıza uyan gelişmeleri destekleyen düzenlemeleri uygulamak üzere sıraya koymanızda fayda var.

Rüyada erkek sığır görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, eline geçen gelirin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada dişi sığır görmek rakiplerine yenileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sığır derisi yüzmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada sığır pisliği görmek allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak yeterli kimse haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sığır eti görmek borçlanıp, hasta olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada sığıra binmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments