Rüyada sigarayı yere atmak

Rüyada sigarayı yere atmak kıskanılacak projelere imza atılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yanlış işler yapacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada sigarayı yere atmak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek vya da işinizde terfi edeceksiniz.

Rüyada sigarayı yere atmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yere sigara atmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara izmariti atmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içip atmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada sigara paketini atmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara kırıp atmak onların güvenini sarsacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğü yere atmak yarınlarına umutla bakacağına, sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kuranı yere atmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments