Rüyada iç çamaşırı saklamak

Rüyada iç çamaşırı saklamak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı saklamak gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada iç çamaşırı saklamak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada sigara içtiğini saklamak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada eşini iç çamaşırıyla görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada erkeği iç çamaşırlı görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe iç çamaşır görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada iç çamaşırı çıkarmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi iç çamaşırı görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada iç çamaşır yıkamak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments