Rüyada şiddetli rüzgar görmek

Rüyada şiddetli rüzgar görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, isteklerini yerine getireceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, şansının kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli rüzgar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada çok şiddetli rüzgar görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli rüzgar görmek sosyal konumunun değişeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli kar görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, özgüveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddet uygulamak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak başarı kazanılacağına, rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments