Rüyada şiddet uygulamak

Rüyada şiddet uygulamak sıkıntılarının kısa süreceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddet uygulamak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada şiddet uygulamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada şiddet görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli sel görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli rüzgar görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli deprem görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet eder.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek sağlığının yerinde kalacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada şiddete uğramak sevinç ve sürura, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments