Rüyada soğuk suyla saç yıkamak

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olunması gereken zamanlardasınız.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işaret eder.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak keyfin ve geçimin kalmayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla yıkamak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk suyla yüz yıkamak mesai saatlerinin de uzun olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği soğuk suda yıkamak başarılarının hiçe sayılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla banyo yapmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments