Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kendisine ev alacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, heveslerinin de azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek yeni projelere atılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments