Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, takdir edileceği işler yapacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, afiyete ereceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, daha iyi anlaşır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments