Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek dinde bilginleşeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek itibar kaybedeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, mal mülk kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments