Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına inanılır.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin kavga ettiğini görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla kavga ettiğini görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, boş yere korku duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments