Rüyada sevgiliyi okşamak

Rüyada sevgiliyi okşamak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi okşamak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada sevgilinin başını okşamak maddi açıdan zarara uğranacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi okşamak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü okşamak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, maneviyata yöneleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak mutluluk verici haberlerin alınacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini okşamak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kadın memesi okşamak dertlerin günden güne daha da artacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments