Rüyada ölüyü okşamak

Rüyada ölüyü okşamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bereketin ve verimin geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü okşamak gördüyseniz:

  • Belirsizlik, hatalar veya aldatılma türünde konular söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü okşamak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ölünün saçını okşamak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün başını okşamak sevap işleyeceğine, dua alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada saçlarını okşamak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan okşamak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalça okşamak hayırlı bir kısmet çıkacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada başı okşamak üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments