Rüyada sevgilinin başını okşamak

Rüyada sevgilinin başını okşamak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada sevgilinin başını okşamak hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin başını okşamak büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin başını okşamak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin başını okşamak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğun başını okşamak saygın biri haline geleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yetim başı okşamak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Rüyada başı okşamak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalet eder.

Rüyada köpek başı okşamak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments