Rüyada kendini korumak

Rüyada kendini korumak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalet eder.

Rüyada kendini korumak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada yavru köpeği korumak kurtuluşa ereceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenini korumak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, rahata erileceğine inanılır.

Rüyada bebeğini korumak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada ölüyü korumak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalettir.

Rüyada babanı korumak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kendini korumak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulur.

Rüyada korumak kollamak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeği korumak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments