Rüyada göbekte göz görmek

Rüyada göbekte göz görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına inanılır.

Rüyada göbekte göz gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada göbekte göz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada göbek atan kadın görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek hayırlı bir işe başlayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada göbek marul görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, emeğinden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbekten kan geldiğini görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, geçiminin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada göbek okşamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek ellemek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments