Rüyada göbeği şişmek

Rüyada göbeği şişmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet eder.

Rüyada göbeği şişmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Rüyada göbeği şişmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine tabir olunur.

Rüyada vücudu şişmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözü şişmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yepyeni biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada boğazı şişmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli şişmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yüzü gözü şişmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Rüyada dili şişmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada karnı şişmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments