Rüyada bir kadını boynundan öpmek

Rüyada bir kadını boynundan öpmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çocuklar gibi şen olacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına inanılır.

Rüyada kadını boynundan öpmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kazancının günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada boynunu öpmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada birini boynundan öpmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kendisini allah yoluna adayacağına delalet eder.

Rüyada boynundan öpmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boynunu öpmek ferahlayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Enes can

Tanıdıgım bi aile dostumun dügününe gitmiş oluyorum ve ordada o aile dostumun bi bayan akrabası gelip aglayarak ben seni çok seviyorum diye yalvarıyor karşımda sonrada bi işi cıkıyor giderken boynundan öpüp gönderiyorum