Rüyada sevdiğini söylediğini görmek

Rüyada sevdiğini söylediğini görmek şansının bahtının açılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, verimliliğinin artacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bekarlar için evlenmeye, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini söylediğini gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren maddi bir girişiminizle veya duygusal bir konuyla ilgili şanslar başlıklarında haklıydınız.

Rüyada bir erkeğe onu sevdiğini söylemek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini söylemek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye sevdiğini söylemek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinle şarkı söylemek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine sevdiğini söylemek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada birine onu sevdiğini söylemek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, aile hayatının bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments